Weduwen, hoe werkt dat?

Lisette Schuitemaker

€ 21,99
Inclusief btw
Veerkrachtige verhalen van vrouwen die hun lief verloren, Schuitemaker, Lisette, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Wat helpt als niets helpt?

Elk rouwproces is uniek, maar zijn er ook overeenkomsten te vinden waar je mee te maken krijgt als je je geliefde verliest? Voor haar nieuwe boek sprak auteur Lisette Schuitemaker vrouwen van verschillende leeftijden die weduwe werden, soms plotseling, soms na een ziekbed. De vijftien vrouwen vertellen in Weduwen, hoe werkt dat? over de dag die hun leven in tweeën scheurde, hoe ze na het afscheid het ene been voor het andere zetten, beslissingen namen en hun leven opnieuw uitvonden.

Hoe verschillend de vrouwen ook zijn, Lisette zag dat ze in het proces van rouw ook een vergelijkbare reis afleggen. Aan de hand van wat er allemaal op ze af komt, lees je in dit boek de verhalen van de vrouwen, die ervoor zorgen dat je je als weduwe niet alleen of gek voelt en die je als naaste helpen om weduwen beter te begrijpen en te steunen. Want, zoals een van de weduwen in het boek zegt: 'Al kan niemand helpen, er voor me zijn hielp toch.'

Lisette Schuitemaker (1954) is auteur, voormalig ondernemer en bestuurder. Ze studeerde Oude Talen aan de Universiteit Leiden en haalde later een BSc in Brennan Healing Science in de Verenigde Staten. Lisette is een onderhoudende spreker voor onderwijsinstellingen, organisaties en events. Haar boeken zijn in vijf talen verschenen.

Lisette Schuitemaker (1954) is auteur, voormalig ondernemer en bestuurder. Ze studeerde Oude Talen aan de Universiteit Leiden en haalde later een BSc in Brennan Healing Science in de Verenigde Staten. Lisette is een onderhoudende sprek

PX9789000365401

Productspecificaties

Auteur
(7)
Lisette Schuitemaker  
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Leeftijdsgroepen: volwassenen,   Omgaan met dood en verlies,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Trefwoorden
(73)
doodgaan,   hulp bij rouw,   leven,   nabestaanden,   partner overleden,   rouwverwerking,   weduwe  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 141mm, 25mm
Pagina's
(8)
240
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product