De tijdsblokplanner

Cal Newport

€ 22,50
Inclusief btw
Tijd maken voor diep werk in een wereld vol afleiding, Newport, Cal, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Cal Newport, auteur van de bestsellers Diep werk en Digitaal minimalisme, is terug met een praktische tool voor iedereen die zich verliest in de dagelijkse hectiek. Met deze dagelijkse planner lukt het je iedere dag weer om je te concentreren op wat jij echt belangrijk vindt, in plaats van wat anderen belangrijk vinden. Je dag indelen in tijdsblokken is een methode die wordt gebruikt door een aantal van de effectiefste mensen ter wereld, van Elon Musk tot Bill Gates. Met een takenlijstje maak je niet echt optimaal gebruik van je beperkte tijd. Deel liever je werkuren op in blokken waarin je eenvoudige taken samenvoegt in efficiënte sprints en tijd inruimt voor diep werk. De helderheid van de blokken zorgt ervoor dat je je echt kunt richten op één activiteit â?? de lokroep van je inbox en sociale media kun je daarmee veel beter weerstaan. Je weet allang welk werk echt belangrijk is. De tijdsblokplanner helpt je om dat werk ook daadwerkelijk te doen, en nee te zeggen tegen dingen en mensen die je tijd en aandacht opeisen maar eigenlijk niet bijdragen aan jouw doelen. Met deze simpele, maar doeltreffende methode krijg je meer diep werk gedaan dan je ooit voor mogelijk hield.
Cal Newport is een invloedrijk thought leader en onderzoeker op het gebied van aandacht, concentratie en de invloed van technologie op ons werk en leven. In zijn boeken Diep werk en Digitaal minimalisme liet hij zeer overtuigend zien dat de vaardigheid om
PX9789047014744

Productspecificaties

Auteur
(7)
Cal Newport  
Thema
(64)
Zelfhulp: carrière en succes  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitgavedatum
(32)
13/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
240
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product