Vreemdgaan

Jacqueline Evers

€ 21,99
Inclusief btw
In 5 stappen samen verder, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Heb je een vermoeden of ben je er net achter gekomen dat je partner vreemdgaat, dan wil je een aantal dingen weten: wat komt er op je af als je partner is vreemdgegaan? Wat zijn de mogelijkheden om weer nader tot elkaar te komen? Wat heeft er gespeeld waardoor dit is gebeurd en hoe ga je met elkaar in gesprek daarover? Met de 5 stappen uit dit boek help je jezelf en je partner om samen uit deze rollercoaster te komen. Jacqueline helpt jullie met dit boek om met compassie naar elkaar te luisteren, de pijn te verwerken en jullie relatie te verdiepen, waardoor je relatie beter wordt. Met dit boek ontdek je een fundamenteel andere benadering van de manier waarop je elkaar kunt liefhebben. Met de bijbehorende videoserie kun je direct aan de slag. De tips en oefeningen helpen je om elkaar opnieuw te ontdekken, je relatie af te stoffen en weer opnieuw verliefd te worden op je eigen partner. Ben jij degene die zelf is vreemdgegaan, dan is dit boek ook voor jou. Maak van deze crisis een kans en kom er sterker uit! Jacqueline Evers is EFT­relatietherapeut (Emotionally Focused Therapy) en eigenaar van Loveworkx. Ze helpt stellen die een keuze moeten maken, verbeteren of verbreken. Dat doet ze zowel online als in haar praktijk. Ook leidt ze coaches, mediators en therapeuten op die mensen met relatieproblemen begeleiden aan de Loveworkx Academy. Dit boek is dé handleiding als je te maken hebt met affaires, zij het in je relatie of als professional.
Jacqueline Evers is eigenaar van Loveworkx. Als relatietherapeut helpt zij onder meer succesvolle ondernemers, bekende Nederlanders en expats met een gelukkige en vervullende relatie in plaats van een bittere en kostbare scheiding. Loveworkx biedt traject
PX9789083071800

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jacqueline Evers  
Trefwoorden
(73)
affaire,   overspel,   relatieproblemen,   vreemdgaan  
Fonds
(28)
Loveworkx  
Uitgavedatum
(32)
06/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
148
Druk
(30)
1
Nieuw product