One Day Methode

Tabe Ydo

€ 21,99
€ 20,67 € 1,32 korting
Inclusief btw
Voeg tijd toe aan je dag en leef maximaal, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Na een persoonlijke zoektocht van 30 jaar leert ondernemer Tabe Ydo uit Amsterdam je in zijn boek â??One Day Methode' alles wat je nodig hebt om je leven in 1 dag naar de next level te tillen. Dit doe je door tijd toe te voegen aan je dag en maximaal te leven.

# You only live once

Als mens en ondernemer snapt Tabe Ydo hoe kostbaar tijd is, en hoe weinig we ervan hebben. Ydo introduceert in zijn boek de â??One Day Methodeâ??. Met deze methode til je leven in 1 dag naar de next level en start je een kettingreactie van happy chemicals. Je leert hoe je meer tijd kunt toevoegen aan je dagen, bewuster kunt leven en hoe je massa's plezier kunt beleven zonder dat de tijd voorbijvliegt.

â??One Day Methodeâ?? geeft je het inzicht én de tools om het maximale uit jouw kostbare dagen, jezelf en je leven te halen. Dit door de uren in je dag te verdubbelen, terwijl je de hoogste staat van voldoening ervaart. Als de tijd steeds sneller gaat, onderneem dan nu actie!

Niet een ding 100 dagen, maar alles in een dag. #oneday

Tabe Ydo (1976) is een succesvol ondernemer in Amsterdam met een druk gezinsleven. In de afgelopen 30 jaar won hij met zijn bedrijven meerdere prijzen, maar kreeg hij ook te maken met een faillissement, burn-outs en sessies bij psychologen. Hij stond voor ontelbare sportchallenges en diëten. Hij volgde studies aan de UvA en Yale. But he finally cracked the code: One Day.

Tabe Ydo (1976) is een succesvol ondernemer in Amsterdam met een druk gezinsleven. In de afgelopen 30 jaar won hij met zijn bedrijven meerdere prijzen, maar kreeg hij ook te maken met een faillissement, burn-outs en sessies bij psychologen. Hij stond v

PX9789021577302

Productspecificaties

Auteur
(7)
Tabe Ydo  
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Cognitie en cognitieve psychologie,   Mindfulness,   Zelfhulp: carrière en succes,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
26/01/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
211mm, 136mm, 24mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product