Ongetemd leven

Glennon Doyle

€ 20,99
€ 19,73 € 1,26 korting
Inclusief btw
Vind het lef om helemaal jezelf te zijn, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 2 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in â??Ongetemd levenâ?? zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld, en Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn.

Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn.

Zou het niet fantastisch voelen om volledig en krachtig jezelf te zijn? â??Ongetemd levenâ?? is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning.

'Als je er klaar voor bent, dan zal dit boek je brein door elkaar schudden en je ziel laten schreeuwen. Ik ben zo klaar voor mezelf na het lezen van dit boek. Alsof ik voor de eerste keer ooit in mijn lichaam zit. Wow. Iedereen die het vermogen heeft om echt los te laten en om je aan je eigen verlangens voor een dierbaar leven over te gevenâ?? doe het. Lees het. Beleef het. Oefen het.' - ADELE

â??Ongetemd leven zal vrouwen bevrijden â?? emotioneel, spiritueel en fysiek. Het is fenomenaal.â?? - Elizabeth Gilbert

â??Moedigt vrouwen aan de gevestigde orde af te wijzen en hun intuïtie te volgen.â?? - Publishers Weekly

Glennon Doyle is de auteur van de bestsellers â??Carry on en leefâ?? en â??Carry on, heb liefâ??. Ze is activiste, spreker en influencer en woont in Florida met haar vrouw en drie kinderen.

Glennon Doyle is auteur van twee # 1 ‘New York Times’ Bestsellers: ‘Ongetemd Leven’ (‘Untamed’) en ‘Carry on en leef’ (‘Love Warrior’).


Glennon is activiste, spreker en influencer. Ze is opri

PX9789021577111

Productspecificaties

Auteur
(7)
Glennon Doyle  
Originele titel
(29)
Untamed : stop pleasing, start living
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding,   Memoires,   Psychologie: emoties,   Sociale adviezen: dating, relaties, samenwonen en huwelijk,   Softskills en omgaan met andere mensen  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot lesbiënnes|||themadoel|Speciaal bedoeld voor vrouwen of meisjes  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/08/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
221mm, 151mm, 27mm
Pagina's
(8)
352
Druk
(30)
14
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product