Jij bent awesome

Neil Pasricha

€ 22,99
Inclusief btw
Vind je veerkracht en leef doelbewust, Pasricha, Neil, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

In â??Jij bent awesomeâ?? legt Neil Pasricha uit dat we in een wereld leven waarin bijna alles mogelijk en maakbaar lijkt te zijn. Niets staat een succesvol en gelukkig leven in de weg. Maar hierdoor leggen we de lat hoog voor onszelf, ervaren we keuzestress en staan we onder een alsmaar groeiende druk. We gaan ertegenaan, maar hebben last van faalangst en kunnen geen tegenslagen verdragen. We lijken wel van porselein. We buigen niet, we breken. Volgens Neil Pasricha, die eerder succesvolle boeken over dankbaarheid en geluk schreef, moeten we veerkrachtiger worden; leren omgaan met tegenslag en aan een positief zelfbeeld bouwen. â??Jij bent awesomeâ?? is er om ons eraan te herinneren dat elk probleem een kans biedt, dat elke doodlopende straat toch een verborgen deur heeft en dat elke terugslag uiteindelijk een stap vooruit is. Trouwensâ?¦ dit boek is er om je eraan te herinneren dat jij awesome bent.
Neil Pasricha is een New York Times-bestsellerauteur van vijf boeken, een award winnende podcastpresentator en een veelgevraagd spreker voor onder meer TED, SXSW en Google.
PX9789047014331

Productspecificaties

Auteur
(7)
Neil Pasricha  
Originele titel
(29)
You are awesome : how to navigate change, wrestle with failure, and live an intentional life
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding,   Menselijke groei en ontwikkeling  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
18/08/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
211mm, 136mm, 22mm
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product