De bijenherder

Rini van Solingen

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
Leidinggeven aan zelfsturende teams, hoe doe je dat?, van Solingen, Rini, Hardcover
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

In â??De bijenherderâ?? laat Rini van Solingen zien hoe organisaties en managers effectief kunnen werken met zelfsturende teams. Managers moeten die transformatie naar zelfsturende teams vaak zelf in gang zetten en begeleiden, maar hebben geen idee wat hun rol nog is ná die overgang. En als ze zelf niet meeveranderen, vormen ze eerder een obstakel dan een motiverende factor. In een parabel vertelt van Solingen het verhaal van Mark, een leidinggevende bij een grote supermarktketen die overschakelt op zelforganisatie. Mark worstelt met de transitie, maar krijgt goede raad uit onverwachte hoek. Zijn opa vertelt over zijn eigen verandering van schaapsherder tot imker en wat hij daarvan heeft geleerd. De crux is te â??ontmanagenâ?? en oude gewoontes afleren. Dit boek vertelt je hoe.
Rini van Solingen is spreker, auteur, CTO bij Prowareness WeOn en hoogleraar aan de TU Delft. Hij schreef diverse andere boeken over snelheid en wendbaarheid, waaronder ‘Formule X’, ‘AGILE’ en ‘De kracht van Scrum’.
PX9789047014355

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rini van Solingen  
Thema
(64)
Management en managementtechnieken,   Psychologie  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitgavedatum
(32)
20/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
144
Druk
(30)
12
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product