Hoe overleef ik mijn relatie?

Jörg Berger

€ 17,99
€ 16,91 € 1,08 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

In Hoe overleef ik mijn relatie? introduceert psychotherapeut Jörg Berger beproefde methoden die je inzicht bieden in jezelf en je partner. Berger beschrijft verschillende persoonlijkheidstypen en situaties uit de praktijk. Samen met je partner kun je aan de slag gaan met de concrete adviezen uit dit boek, en zo werken aan een betere relatie. Breek blokkades af, toon begrip voor de ander en maak je liefdesrelatie bestendiger. Ook als je single bent heeft dit boek je veel te bieden: met welke minder leuke kanten van een ander kun je leven, en met welke absoluut niet?

Van de Hoe overleef ik-boeken van Jörg Berger zijn al tienduizenden exemplaren verkocht.

â??Goed en in begrijpelijke taal geschreven. Je krijgt nieuwe inzichten in je partner en vooral in je eigen gedrag in moeilijke situaties met je partner. Mooi hoe vakkennis hier wordt overgedragen.â?? â?? lezersreactie

Jörg Berger is psycholoog en psychotherapeut, en publiceerde veel boeken en artikelen op zijn vakgebied. Van zijn Hoe overleef ik-boeken werden al tienduizenden exemplaren verkocht.

PX9789043534246

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jörg Berger  
Vertaler
(27)
Carolijn Visschers  
Originele titel
(29)
Stacheln in der Partnerschaft : wie Sie Ihre Liebe vor Verletzungen schützen
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Interpersoonlijke communicatie en vaardigheden,   Sociale adviezen: dating, relaties, samenwonen en huwelijk,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen  
Fonds
(28)
KokBoekencentrum Non-Fictie  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
08/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 135mm, 20mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product