Leven

Frank Tallis

€ 22,99
€ 21,61 € 1,38 korting
Inclusief btw
wat de grootste psychologen ons vertellen over geluk, onbehagen en zingeven, Tallis, Frank, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

In â??Levenâ?? probeert psycholoog Frank Tallis het leven te duiden. Wat is een zinvol leven? Hoe kunnen we omgaan met onze gedachten, gevoelens, verlangens, angsten? Antwoorden op deze vragen worden vaak gezocht in religie en filosofie. In â??Levenâ?? biedt Frank Tallis antwoorden vanuit een ander veld, dat van de psychotherapie. De betekenis van de psychotherapeutische traditie strekt verder dan bijdragen aan de geestelijke gezondheid. De traditie biedt boeiende, realistische visies op mensen en het menselijk bestaan, op samenleving, cultuur en beschaving. Daarnaast illustreert Tallis de werking van verschillende vormen van psychotherapie met intrigerende voorbeelden uit zijn eigen praktijk. Mensen hebben het beter dan ooit tevoren, meer persoonlijke vrijheid, meer comfort, bezit en een langere levensverwachting. Toch is een groot aantal van hen depressief, angstig of ongelukkig. â??Levenâ?? biedt een grondige reflectie op dit alles. Behalve een fascinerende geschiedenis van het psychotherapeutisch denken is het ook een toegankelijke praktische gids die ons wegen wijst naar een optimaal leven.
Frank Tallis is schrijver en psychotherapeut. Hij is expert op het terrein van obsessies en dwangneuroses. In 2000 won hij de New London Writers Award. Hij schreef tal van boeken over psychologie.
PX9789045041018

Productspecificaties

Auteur
(7)
Frank Tallis  
Vertaler
(27)
Ton Zwaan  
Originele titel
(29)
The act of living : what the great psychologists can teach us about surviving discontent in an age of anxiety
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Psychologie,   Psychologie: bewustzijnsstaten,   Psychologie: emoties,   Psychologie: het zelf, ego, identiteit, persoonlijkheid,   Psychologische theorie, systemen, scholen en sta  
Fonds
(28)
Atlas Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
27/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
208mm, 135mm, 24mm
Pagina's
(8)
288
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product