Burn-out en depressie overwinnen

Klaus BERNHARDT

€ 25,95
Inclusief btw
Ontdek hoe depressieve stemmingen werkelijk ontstaan en hoe je ze op de juiste manier kunt aanpakken, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 25 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 25 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,25.

Een nieuwe weg naar een lichter leven Alleen al in België en Nederland slikken honderdduizenden menen antidepressiva. Wat velen echter niet weten, is dat een groot deel van de patiënten nauwelijks reageert op deze medicijnen. Aandoeningen als depressie en burn-out zijn dan ook meestal niet terug te brengen tot slecht één trigger. In veel gevallen gaat het om psychische en lichamelijke reacties op allerlei stresssituaties. Verkeerd denken, verkeerde medicatie en verkeerde voeding zijn maar enkele van de vaak onderschatte oorzaken. In dit boek laat psychotherapeut en bestsellerauteur Klaus Bernhardt aan de hand van wetenschappelijk onderzoek zien dat een depressie of burn-out verrassend snel te overwinnen kan zijn, zodra de werkelijke oorsprong ervan onderkend en aangepakt is. Op een toegankelijke manier maakt hij onderscheid tussen feiten en fabeltjes en legt hij uit wat de tien meest voorkomende oorzaken zijn van zowel een depressie als een burn-out. Daarnaast worden er manieren aangereikt om beide aandoeningen te behandelen. Zo kun je zelf snel een positieve wending geven aan belastende levensomstandigheden en je blijvend lichter en gelukkiger voelen.
PX9789044757040

Productspecificaties

Auteur
(7)
Klaus BERNHARDT  
Originele titel
(29)
Depression und Burnout loswerden
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Omgaan met angst en fobieën,   Omgaan met depressie en andere stemmingsstoornissen,   Omgaan met geestelijke gezondheidsproblemen  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
17/04/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
213mm, 147mm, 20mm
Pagina's
(8)
272
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product