Leef!

Gijs Jansen

€ 17,95
Inclusief btw
Zoals je eigenlijk zou willen, Jansen, Gijs, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Je vindt jezelf te dik. Of je denkt dat je veel te veel om aandacht zeurt. Of je had eigenlijk liever een kleinere neus gehad. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met het verzinnen van allerlei grotere en kleinere tekortkomingen die we denken te hebben. Omgaan met die stoorzenders in je leven is vaak zoveel gemakkelijker gezegd dan gedaan. En het kost onnodig veel energie. De ACT-methode In Leef! ... zoals je eigenlijk zou willen gebruikt auteur en psycholoog Gijs Jansen de ACT-methode. Deze nieuwste vorm van gedragstherapie helpt je de wereld en jezelf te accepteren zoals ze zijn, met alle positieve en negatieve kanten dus. In dit boek geen lange wetenschappelijke uitleg, maar denk- en doe-oefeningen, onder andere uit het mindfulnessgedachtegoed. Leef! leert je jezelf te accepteren zoals je bent. Dat geeft je de tijd en de ruimte om te leven. Voor wie geen zin heeft in de peptalk van een positivo, maar wel op zoek is naar meer balans, is Leef! een aanrader.
Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij Seetrue mindfulnessopleidingen.
PX9789462722408

Productspecificaties

Auteur
(7)
Gijs Jansen  
Medeauteurs
(23)
Gijs Jansen  
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding  
Fonds
(28)
Uitgeverij Thema  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
18/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 140mm, 11mm
Pagina's
(8)
158
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product