Positieve Psychologie

Max Krone

€ 20,01
Inclusief btw
Psychologie in het dagelijks leven & het oplossen van blokkades - Angsten begrijpen & overwinnen - Mensen lezen & manipulaties herkennen, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Positieve Psychologie Positieve psychologie, wat is het? Het is precies de juiste hefboom om blokkades op te heffen die je in je ontwikkeling beperken. Het is net zo effectief in het overwinnen van angsten en het eindelijk betreden van nieuwe terreinen. Met deze positieve psychologie leer je jezelf veel meer begrijpen en krijg je inzicht in de manier waarop andere mensen denken en zich gedragen. Manipulatie, angst en blokkades Het creëert een zeer goede basis om manipulatie door andere mensen te herkennen. Manipulatie, angst en blokkades zijn grote obstakels die je vertragen in je persoonlijkheidsontwikkeling en verhinderen dat je zelfvertrouwen, gevoel van eigenwaarde, eigenwaarde en acceptatie krijgt. Met positieve psychologie krijg je de beste instrumenten om eindelijk nieuwe wegen in te slaan en van het leven te genieten. Je bevrijdt je van oude lasten en kijkt positief naar de toekomst. U kijkt uit naar de uitdagingen die het leven u biedt en krijgt veel zelfkennis. Je leert jezelf te waarderen met al je fouten en zwakheden.
PX9789402148152

Productspecificaties

Auteur
(7)
Max Krone  
Medeauteurs
(23)
Max Krone  
Reeks
(12)
Algemene psychologie  
Genre
(10)
Psychologie  
Fonds
(28)
Brave New Books  
Uitgavedatum
(32)
24/01/2020
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 135mm, 8mm
Pagina's
(8)
78
Druk
(30)
2
Nieuw product