Liefde in tijden van scheiden

Pep Degens

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
Onderuitgaan en opkrabbelen, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Pep Degens (1964) is ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden, al noemt hij zichzelf liever herhalingsdeskundige. Hij doorleefde de afgelopen 35 jaar driemaal een relatie (het woord â??scheidenâ?? gebruikt hij ook al liever niet). Ondanks zijn werk als trainer in persoonlijke groei & geluk ontkomt ook hij zelf niet aan het vallen en opstaan dat verbonden is aan uit elkaar gaan. Gaandeweg ontwikkelde hij noodgedwongen de kunst van het onderuitgaan en weer opkrabbelen, die hij met de nodige zelfspot en humor met ons deelt in dit boek.

Zijn persoonlijke, schurende en ontroerende betoog, ondersteund door de visies van een relatietherapeut en een mediator/advocaat, neemt je mee door zijn eigen leven en dat van anderen en belicht de vele kanten van het verbreken van een langdurige relatie. Kon je het zien aankomen? Voorkómen? Hoe â??doeâ?? je een scheiding? Word je er uiteindelijk beter van? Kun je je ex achter je laten? En word je nog wel gelukkig, of is dat alleen weggelegd voor de getrouwden onder ons, die het wél lukt tot de dood hen scheidt?

Het is een reis geworden langs de afgrond van schaamte, schuldgevoel, angst, pijn en verdriet. En natuurlijk gaat het ook over nieuwe kansen en de roep van het leven dat toch steeds maar weer geleefd wil worden. Vanuit liefde.

â??Trouwen kan iedereen, maar wie kan eigenlijk goed scheiden? Pep wijst de weg. Eindelijk een liefdevol boek over scheiden!â??

  • Corine Koole, columniste in Volkskrant Magazine en auteur van De zeven wetten van de liefde.

Trefwoorden: Scheiden echtscheiding relaties persoonlijke groei veerkracht zelfvertrouwen geluk Pep Degens handleiding

PX9789462961494

Productspecificaties

Auteur
(7)
Pep Degens  
Medeauteurs
(23)
Pep Degens  
Genre
(10)
Psychologie  
Fonds
(28)
AnderZ  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
01/04/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
211mm, 141mm, 13mm
Pagina's
(8)
160
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product