Wanneer je lichaam nee zegt

Gabor Maté

€ 24,99
€ 23,49 € 1,50 korting
Inclusief btw
Verborgen stress en de gevolgen voor je gezondheid, Maté, Gabor, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Gabor Maté houdt ons in Wanneer je lichaam nee zegt (When the Body says No) een confronterende spiegel voor, waardoor we gaan inzien dat verborgen stress desasteuze gevolgen voor onze gezondheid kan hebben .Wanneer we geen nee durven zeggen tegen onze door stress geregeerde manier van leven, zal ons lichaam dat uiteindelijk voor ons doen. We raken uitgeput en ontwikkelen onder andere hart- en vaatziekten, artritis, kanker en MS.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en aan de hand van vele voorbeelden en verhalen uit zijn eigen huisartsenpraktijk en zijn werk in de palliatieve en verslavingszorg, geeft Maté antwoord op vragen over de rol die de mind-bodyconnectie speelt in het ontwikkelen van lichamelijke en geestelijke ziektes. Hij geeft overtuigend bewijs voor deze link en laat bovenal zien dat wij allemaal de wijsheid bezitten om onszelf te helen: Als het lichaam nee zegt ...

De Canadees Gabor Maté voerde een eigen artsenpraktijk en werkte in de palliatieve zorg en verslavingszorg. Over zijn ervaringen schreef hij diverse baanbrekende bestsellers en spreekt hij wereldwijd. Naomi Klein noemde hem een healer om te koesteren.

PX9789020216820

Productspecificaties

Auteur
(7)
Gabor Maté  
Medeauteurs
(23)
Gabor Maté  
Genre
(10)
Psychologie  
Thema
(64)
Aanvullende therapieën, genezing en gezondheid,   Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Omgaan met stress,   Omgaan met ziekte en specifieke gezondheidstoestanden,   Psychologie: emoties  
Fonds
(28)
AnkhHermes, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
14/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
229mm, 150mm, 28mm
Pagina's
(8)
320
Druk
(30)
4
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product