Denk wat je wilt, doe wat je droomt

Gijs Jansen

€ 17,95
Inclusief btw
Jansen, Gijs, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

'Psycholoog Gijs Jansen biedt een handleiding om weer met beide benen op de grond te komen ... Door de vele oefeningen is Denk wat je wilt, doe wat je droomt meer een werkboek dan een leesboek. Een groot deel van de oefeningen is gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), onderdeel van een nieuwe wind in therapieland .. Iedereen die het gevoel heeft dat zijn ratio hem tegenwerkt, kan baat hebben bij deze aanpak.â? â?? Psychologie Magazine Doolhof Gijs Jansen leidt je door het doolhof van je verstand. Hij geeft tips en oefeningen om boven dat verstand uit te stijgen en verlost te worden van negatieve gedachten en gevoelens. Kort, beknopt en niet zweverig. Denk wat je wilt, doe wat je droomt is een praktisch boek voor wie af wil van negatieve denkpatronen en meer persoonlijke voldoening uit zijn leven wil halen en voor mensen die door depressieve gevoelens, paniekaanvallen of sociale fobie worden beperkt in hun functioneren. Een basis instapboek voor iedereen die op een ervaringsgerichte manier bekend wil raken met ACT. Kort, praktisch en met duidelijke oefeningen, die je nog wel even zelf moet doen.
Gijs Jansen is als psycholoog gespecialiseerd in Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Hij is opleider en supervisor, heeft een eigen praktijk voor therapeutische training en werkt als e-coach voor Psychologie Magazine. Hij is auteur van tien boeken
wa
PX9789462722156

Productspecificaties

Auteur
(7)
Gijs Jansen  
Medeauteurs
(23)
Gijs Jansen  
Thema
(64)
Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding  
Fonds
(28)
Uitgeverij Thema  
Uitgavedatum
(32)
01/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
135
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product