Intermittent Living

Siebe Hannosset

€ 24,99
Inclusief btw
De helende kracht van koude douches en lege ontbijttafels - leidraad voor een kerngezond leven, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

De vraag is niet óf we ziek zullen worden, maar wanneer. Een zittende levensstijl, een hoogcalorisch voedingspatroon, emotionele stress en duizenden andere toxines stellen je immuunsysteem en gezondheid dagelijks op de proef. Intermittent Living geeft wetenschappelijk onderbouwde, concrete adviezen voor de sluimerende gevaren die onze moderne maatschappij met zich meebrengt, of je nu specifieke aandoeningen hebt of â??blaaktâ?? van gezondheid. Iedereen heeft er baat bij. Gebeten en genezen. Siebe Hannosset vertelt in dit boek hoe hij de tien jaar durende strijd tegen de ziekte van Lyme kon winnen dankzij Intermittent Living. Word ook kerngezond en ontdek: - Hoe je door te stoppen met ademen meer energie en een betere focus krijgt - Waarom koude douches je beschermen tegen overgewicht en diabetes - Dat intermittent fasting onmisbaar is om gezond oud te worden - Hoe variatie in je voeding je geluk bepaalt - Wat dorst met je zelfvertrouwen doet
Siebe Hannosset begeleidt en inspireert ondernemers, atleten en gewone stervelingen zoals jij en ik om door Intermittent Living de beste versie van zichzelf te worden.
Zijn motto: It’s all about energy. Use it or lose it.
PX9789463938570

Productspecificaties

Auteur
(7)
Siebe Hannosset  
Thema
(64)
Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Fonds
(28)
Borgerhoff & Lamberigts  
Uitgavedatum
(32)
31/03/2023
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product