Na de crash

Jutta Borms

€ 25,99
Inclusief btw
een arts over de holistische aanpak van haar eigen burn-out, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 25 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 25 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,25.

Naslagwerk voor iedereen die â?? zelf of in zijn omgeving â?? met een burn-out te maken krijgt. Twee jaar geleden kreeg dokter Jutta Borms een zware burn-out. Jarenlang had ze te veel voor anderen gezorgd en te weinig energie teruggenomen. Het resultaat was een totale breakdown. Een vele maanden durend herstel volgde. Ze ging op zoek naar oplossingen, met het hoofd van een wetenschapper en een vergevend hart voor zichzelf. Een paar van de vragen die ze zich stelde: wat gebeurt er precies met je lichaam als je echt uitgeput en opgebrand raakt? Wat zijn de fysiologische processen die eraan ten grondslag liggen? Wat kan een arts voor je betekenen? Wat kun je leren uit bloedtesten? Helpen geneesmiddelen, natuurlijke plantaardige of chemische? Wat kan een coach of therapeut precies voor je doen? Ze durfde ook dieper te graven. Want een burn-out krijgen is niet alleen iets medisch, het raakt je ook in je meest essentiële zijn. Wie ben je nu écht? Wat of wie geeft je energie, en wie zuigt die alleen maar weg? Wat zijn je blokkades, de vastgeroeste patronen waar je steeds tegenaan loopt? Is je sociale vangnet wel stevig en oprecht genoeg? Kun je je denkpatronen veranderen, en zo ja, hoe begin je eraan? Na de crash is het verslag van een moedige zoektocht naar oplossingen voor een van de meest voorkomende aandoeningen van deze tijd.
PX9789022337097

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jutta Borms  
Genre
(10)
Lichaam & gezondheid  
Thema
(64)
Geestelijke gezondheidszorg,   Gezin en gezondheid,   Gezondheidseconomie,   Gezondheidspsychologie,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: fysieke en mentale gezondheidsproblemen,   Persoonlijke en volksgezond  
Fonds
(28)
Manteau  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
30/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
240mm, 171mm, 20mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product