Spontaan genezen (Printing-On-Demand)

Jeffrey Rediger

€ 25,00
Inclusief btw
Op zoek naar de bron van ons zelfhelend vermogen, Rediger, Jeffrey, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 25 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 25 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,25.

Spontaan genezen, kan dat? Dr. Jeffrey Rediger gaat op zoek naar het antwoord op deze vraag, ook al hangt rondom spontane genezingen nog altijd een zweem van scepsis. De meeste artsen zien deze â??wonderenâ?? als een kwestie van geluk, en schenken er daarom verder geen aandacht aan, noch houden er rekening mee bij de behandeling van hun patiënten.

Rediger bestudeert al meer dan vijftien jaar spontane genezingen en is een pionier op dit gebied. Zijn fascinatie voor mensen die tegen alle verwachtingen in genezen van ingrijpende en ongeneeslijke ziekten, bracht hem van topziekenhuizen in de Verenigde Staten naar helingscentra over de hele wereld. Zijn wetenschappelijke benadering van het fenomeen gaf hem een diep inzicht in de redenen waarom sommige mensen spontaan genezen, ook al lijken hun kansen op genezing minimaal.

In Spontaan genezen graaft Rediger naar de diepere oorzaken van ziekten en toont hoe we een omgeving kunnen creëren die optimaal is voor genezing, door onszelf op fysiek en mentaal niveau grondig aan te pakken en te â??herprogrammerenâ??. Met behulp van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek laat hij zien dat een groot deel van onze fysieke werkelijkheid in onze geest wordt gecreëerd. Onze perceptie beïnvloedt onze ervaring, zelfs tot het punt dat we ons fysieke lichaam veranderen - en dus kan de genezing van onze identiteit ons grootste hulpmiddel zijn.

We kunnen veel meer dan we zelf denken om ons immuunsysteem te versterken, ziekte te voorkomen en onszelf te genezen. Dr. Jeffrey Rediger wijst ons de weg naar de bron van ons zelfhelend vermogen.

Dr. Jeffrey Rediger is als docent psychiatrie verbonden aan de Harvard Medical School en is medisch directeur van de McLean SouthEast Adult Psychiatric Programs. Aan Princeton behaalde hij een Master of Divinity. Hij schrijft over geneeskunde, psychiat

PX9789020214864

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jeffrey Rediger  
Vertaler
(27)
Belinda van den Berg  
Originele titel
(29)
Cured
Genre
(10)
Lichaam & gezondheid  
Thema
(64)
Aanvullende therapieën, genezing en gezondheid,   Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Onverklaarbare verschijnselen  
Fonds
(28)
AnkhHermes, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
29/12/2020
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
230mm, 152mm, 34mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product