Voeding & Immuunsysteem

Marjolein Dubbers

€ 18,50
Inclusief btw
Ontdek de energie om een leven te creëren waar je verliefd op wordt, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

In â??Voeding & Immuunsysteemâ?? geeft bestsellerauteur Marjolein Dubbers inzicht in de voedingsmiddelen die helpen om het immuunsysteem gezond en sterk te houden.

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme dat ons beschermt tegen indringers zoals virussen en bacteriën. Een optimaal werkend immuunsysteem is dus belangrijk voor onze gezondheid. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat bepaalde stoffen in onze voeding een positieve invloed hebben op de werking van het immuunsysteem.

Welke voedingsmiddelen helpen om het immuunsysteem gezond en sterk te houden? Lees het in â??Voeding & Immuunsysteemâ??, het tweede deel van de serie â??Energieke vrouwenâ?? van Marjolein Dubbers. Inclusief aantrekkelijke recepten. Het eerste deel van de serie is â??Voeding & Hormonenâ??.

# In totaal 80.000 boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen

# Met haar 3 eerste boeken binnengekomen in de top 3 van De Bestseller 60 (bestverkopende boeken van die week)

Marjolein Dubbers is food- en lifestylecoach. Zij heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 3,5 miljoen bezoekers per jaar het grootste platform in Nederland voor vrouwen op zoek naar vitaliteit en gezondheid.

PX9789021578224

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marjolein Dubbers  
Reeks
(12)
Energieke vrouwen  
Volgnummer
(24)
2
Genre
(10)
Lichaam & gezondheid  
Thema
(64)
Dieetkunde en voeding,   Koken voor specifieke diëten en gezondheidsonderwerpen,   Menopauze,   Persoonlijke veiligheid,   Vermageringskuren en diëten,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Thema doelgroep
(70)
Speciaal bedoeld voor vrouwen of meisjes  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
09/02/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
217mm, 153mm, 20mm
Pagina's
(8)
160
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product