Psoas, De spier van de ziel

Liz Koch

€ 22,50
€ 21,15 € 1,35 korting
Inclusief btw
Symbool voor de verbinding tussen lichaam en ziel, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

In Psoas de spier van de ziel, symbool voor de verbinding tussen lichaam en ziel van Liz Koch leer je de psoas, een belangrijke spiergroep, kennen en activeren om balans in je autonome zenuwstelsel te herstellen.

Diep in ons lichaam ligt de psoas, het spierweefsel in de heupen dat de verbinding vormt tussen boven- en onderlichaam. De psoas reageert instinctief als we onrust, onveiligheid en stress ervaren. Dit uit zich o.a. in heup-, rug- en buikklachten. Niet voor niets wordt de psoas de zetel van onze ziel genoemd; de plek waar onze emoties worden opgeslagen.

In prachtige taal vertelt Liz Koch hoe we de psoas kunnen activeren en zo de balans in ons autonome zenuwstelsel herstellen. Een fascinerend boek voor iedereen die bezig is met de vergroting van het lichaamsbewustzijn.

Liz Koch werkt al meer dan veertig jaar met de psoas en core-awareness, waar ze diverse boeken over publiceerde. Ze reist de hele wereld over om workshops te geven om ons lichaamsbewustzijn te vergroten en zo ons welzijn en menselijk potentieel te stim

PX9789020217025

Productspecificaties

Auteur
(7)
Liz Koch  
Vertaler
(27)
Willie van Boven  
Originele titel
(29)
Stalking wild psoas
Genre
(10)
Lichaam & gezondheid  
Thema
(64)
Aanvullende therapieën, genezing en gezondheid,   Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Lichaamsbeweging- en workoutboeken,   Mindfulness,   Populairwetenschappelijke geneesmiddelen en gezondheid  
Fonds
(28)
AnkhHermes, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
11/08/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 135mm, 18mm
Pagina's
(8)
176
Druk
(30)
9
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product