Prooi

Ayaan Hirsi Ali

€ 22,99
€ 21,61 € 1,38 korting
Inclusief btw
immigratie, islam en de uitholling van de rechten van vrouwen, Hirsi Ali, Ayaan, Paperback
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

â??Prooiâ?? is het nieuwste boek van Ayaan Hirsi Ali. De these van dit even scherpzinnige als controversiële boek is simpel. Hirsi Ali stelt dat de recente instroom van mensen uit een islamitische samenleving een gevaar vormt voor de rechten van vrouwen, niet alleen van migranten maar ook van vrouwen uit de westerse cultuur. Daarover durft niemand openlijk te praten uit angst voor racist of extreem-rechts te worden uitgemaakt. Hirsi Ali wil het taboe doorbreken vanuit de gedachte dat als we er niet openhartig over praten, we de rechtspopulisten die het er wél over hebben en vaak schromelijk overdrijven en haat tegen migranten voeden, juist in de kaart spelen. Het betoog bestaat uit een mix van persoonlijke verhalen en getuigenissen, harde feiten, cijfers en kritiek op het integratiebeleid van Europese landen. Hirsi Ali is zich bewust van het gevoelige karakter van de dingen die ze zegt. Ze wil laten zien dat ontkenning van het probleem geen oplossing is. â??Prooiâ?? biedt een aantal bijzonder overtuigende oplossingen voor de beschreven problemen â?? Hirsi Ali eindigt dus met een positieve noot: een oproep tot verandering.
PX9789045043272
2 Items

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ayaan Hirsi Ali  
Vertaler
(27)
Nannie de Nijs Bik-Plasman  
Originele titel
(29)
Prey : immigration, islam and the erosion of women's rights
Genre
(10)
Gezondheid & Psychologie  
Thema
(64)
Culturele studies,   Culturele studies: gewoontes en tradities,   Gemengd erfgoed / gemengde rassengroepen of mensen,   Geslacht en seksualiteit, sociale aspecten,   Islam  
Fonds
(28)
Atlas Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
10/02/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
231mm, 150mm, 29mm
Pagina's
(8)
240
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product