Het grote depri Doe-Boek

Marieke de Goeij

€ 26,95
Inclusief btw
Liefde, hulp en verhalen voor jouw reis uit burn-out, angst, depressie (of hoe je dip ook heet...), Paperback
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 02/04/2021

Bij de aankoop van dit product ontvang je 26 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 26 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,30.

Waarom zijn boeken over burn-out & depressie geschreven, terwijl je vaak niet kan lezen? Illustratrice Marieke maakte, eenmaal beter, dit handgetekende doe-boek voor zichzelf. Nu is 't er voor jou. De schrijfster neemt je in het boek bij de hand, met veel liefde, humor en geduld. Het gaat niet over hoe ze zich voelde, ow nee. Het gaat erover hoe ze zichzelf, en nu jou, stap voor stap weer uit zou loodsen. In 5 heldere fases reis je als lezer van â??alarmâ?? (â??help komt dit ooit nog goed?!â??) terug naar rust. Het boek vertelt: â??Het komt echt goed. Want ik geloof in jou, zelfs als je dat zelf (nog) even niet kan.â? â??Het Grote Depri Doe-Boekâ?? is daarmee een bijzonder kleurrijk, praktisch en uplifting werk: - een doe-boek - 228 pagina's met oefeningen, verhalen, tips en trucs. 'Want je wordt niet beter door wat je denkt, maar door wat je doet' (Marieke heeft alles in dit boek echt gedaan). - 100% handgetekend - omdat lezen vaak zo lastig is als 't druk is in je hoofd. - met ruimte - voor al je aantekeningen. Want dit is jouw reis. Samenvattend kan 'Het Grote Depri Doe-Boek' een dagelijkse hulp zijn voor iedereen met een burn-out of depressie; of een bijzonder kado voor een geliefde, buurman of familielid in een diepe dip. Want ook al ga je al naar een coach of psycholoog. Wat doe je in de tussentijd als je thuis op de bank zit? Daarvoor is dit boek. Marieke woont in Amsterdam samen met haar man Lars en zoontje Finn (1). Ze brengen dit boek samen uit, om anderen te helpen, met evenveel liefde en aandacht als waarmee het boek gemaakt is. Meer over Marieke en haar bijzondere missie vind je op www.depridoeboek.nl .
Marieke is normaal een vrolijke fluiter, illustratrice en marketing manager. Ze maakte ook een periode van diepe angst (depressie? burn-out?) mee. Toen ze weer helemaal was opgebloeid tekende ze dit bijzondere doe-boek voor zichzelf. Nu deelt ze het graag
PX9789082885705

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marieke de Goeij  
Medeauteurs
(23)
Marieke de Goeij  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Marieke de Goeij  
Trefwoorden
(73)
angst,   burnout,   depressie,   getekend,   illustratie,   mindfulness,   psychologie,   zelfhulp  
Fonds
(28)
Marieke de Goeij Illustratie  
Uitgavedatum
(32)
02/04/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
228
Druk
(30)
1
Nieuw product