Mijn ouders zijn gescheiden

Brandenburg Jacqueline

€ 16,99
Inclusief btw
Verwerking op jongere of latere leeftijd, Brandenburg, Jacqueline, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Een meisje van tien jaar wordt met allerlei ingewikkelde situaties geconfronteerd na de scheiding van haar ouders. Ze vindt een kinderlijke manier om daarmee om te gaan en kijkt als dertig jarige vrouw terug op de gevolgen van deze scheiding op haar leven. Een man van veertig jaar krijgt te horen dat zijn ouders gaan scheiden. Hij komt tot de ontdekking dat hij hier veel last van heeft. Zijn zoektocht en ervaringen geven aan dat je ook als volwassen kind met de gevolgen van de scheiding van je ouders moet dealen. Hij neemt je mee in zijn belevenissen als veertig jarig Â?kindÂ? en kijkt terug als hij zestig jaar is.
Jacqueline Brandenburg (1968) woont samen met haar man en dochter in Hendrik Ido Ambacht. Haar ouders zijn gescheiden toen ze 42 jaar was. Dit begreep ze rationeel goed, alleen emotioneel raakte ze van slag. De uitspraak van haar vriendin dat het makkelij
PX9789463892971

Productspecificaties

Auteur
(7)
Brandenburg Jacqueline  
Medeauteurs
(23)
Brandenburg Jacqueline  
Fonds
(28)
BC.BS  
Uitgavedatum
(32)
14/08/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
76
Druk
(30)
1
Nieuw product