Mijn afscheid van jou ...

Deborah van Abkoude

€ 16,95
Inclusief btw
Rituelen bij uitvaart van een dierbare voor kinderen en jongeren, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

Hoe zou jij reageren als de poten van de stoel in je kamer beginnen te tikken en je wordt vastgegrepen terwijl er niemand in de kamer is? Precies, ja. Nick en Jayden keren als helden terug uit Amerika. Daar onderging hun opa, de wereldberoemde wetenschapper Bruce Sutton, een riskante hersenoperatie. Er werd een chip uit zijn hoofd gehaald, waarop informatie stond over de Bever. Deze mislukte uitvinding kan het leven van miljoenen mensen in gevaar brengen. Als Bruce kort na aankomst op Schiphol verdwijnt, wordt duidelijk dat niet iedereen gelooft dat hij niets meer over de Bever weet. In een wanhoopspoging om aan zijn ontvoerders te ontsnappen, voert Bruce een verboden natuurkundig experiment uit. Daarbij werkt hij zich geniaal in de problemen. Terwijl grote vriend Lone probeert die problemen op te lossen, testen Nick en Jayden de angstaanjagend enge proefversie van een computerspel, waarin zijzelf de hoofdrollen spelen. Wrijvend over blauwe plekken en pijnlijke bulten wordt duidelijk dat alleen zij opa kunnen helpen. Wat ze niet weten is dat ze het risico lopen voorgoed te verdwijnen. Breinsteins Missie deel 1 en deel 2 zijn ook prima los van elkaar te lezen. Leeftijd: vanaf 11 jaar. â??Breinsteins Missie 2 is een superspannend verhaal, waarin een natuurkundig experiment grote gevolgen heeft en een computerspel pijnlijk echt blijkt.â?? â?? Juf Marjan op vanjufmarjan.nl. Breinsteins Missie 2 wordt opgedragen aan De Regenboogboom. Van elk verkocht boek gaat er een bedrag naar deze stichting.
Deborah van Abkoude is verlies- en rouwbegeleider en begeleidt kinderen en jongeren individueel en in rouwgroepen. Door middel van lezingen en workshops vertelt zij hoe wij kinderen en jongeren kunnen steunen bij rouw. Zij heeft in de praktijk ervaren dat
PX9789492844569

Productspecificaties

Auteur
(7)
Deborah van Abkoude  
Medeauteurs
(23)
Deborah van Abkoude  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Sander Cornet  
Trefwoorden
(73)
kinderen,   rituelen,   rouwproces,   rouwverwerking,   uitvaart  
Fonds
(28)
Droomvallei Uitgeverij  
Uitgavedatum
(32)
24/09/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Druk
(30)
1
Nieuw product