Alchemie

Rory Sutherland

€ 23,99
€ 22,55 € 1,44 korting
Inclusief btw
De onweerstaanbare kracht van marketing, Sutherland, Rory, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Sutherland onthult de magie van de marketing

Waarom is Red Bull zo populair, terwijl niemand – NIEMAND! – het lekker vindt? Dat komt omdat mensen irrationeel zijn; ze baseren hun beslissingen op subtiele externe signalen (het kleine blauwe blikje) in plaats van objectieve kwaliteiten (smaak, prijs en kwaliteit). De wereld is onoplosbaar complex en willekeurig. Dit betekent dat toekomstig succes niet door een boekhoudkundige spreadsheet ontstaat. Om de jackpot te winnen, moet je onweerstaanbare ideeën oproepen: de magische kunst van alchemie beheersen.

Rory Sutherland, marketing-legende van Ogilvy, ontrafelt menselijk gedrag en combineert splinternieuw onderzoek, vermakelijke anekdotes en psychologische inzichten uit zijn 35 jaar aan ervaring voor alle grote merken. Hij interviewt grootheden als Daniel Kahneman en Richard Thaler om tot zijn eigen onconventionele en onuitputtelijk nieuwsgierige aanpak te komen.

Branding kan niet alleen helpen bij het verkopen van producten, maar kan ook sociale doelen bevorderen: mensen belasting laten betalen, de volksgezondheid verbeteren of het bevorderen van meer vrouwen in de technologiesector. Sutherland neemt zijn lezer mee door de onvoorspelbare en fascinerende wereld van het nemen van beslissingen.

Rory Sutherland is vicevoorzitter van Ogilvy, een wereldwijd marketing- en pr-bureau. In zijn lange carrière heeft hij onder meer succesvolle campagnes gemaakt voor AmEx en Microsoft, en zijn TED Talks zijn inmiddels meer dan ze

PX9789000346189

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rory Sutherland  
Medeauteurs
(23)
Rory Sutherland  
Vertaler
(27)
Jan Wynsen  
Originele titel
(29)
Alchemy : the surprising power of ideas that don't make sense
Genre
(10)
Gezondheid & Psychologie  
Trefwoorden
(73)
beslissingen nemen,   besluiten,   branding,   marketing,   ogilvy,   psychologie  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
07/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
231mm, 151mm, 38mm
Pagina's
(8)
416
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product