De happy-happymethode

Lars-Johan Åge

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
vijf stappen om met iedereen een akkoord te bereiken, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Wat zou er gebeuren als je vaker een gunstige reactie kreeg op jouw ideeën, meningen, plannen en voorstellen? Je zou succesvoller zijn en de kwaliteit van je werk- en privéleven zou aanzienlijk verbeteren, stelt de Zweedse hoogleraar Lars-Johan �ge. De achterliggende gedachte van zijn happy happy-methode is dat we meer succes en voldoening ervaren, wanneer we erin slagen met anderen samen te werken op een manier die alle betrokkenen echt tevreden stelt. Daarbij gaat het niet alleen over welke beslissingen er uiteindelijk genomen worden, maar ook over het proces van samenwerken zelf. De happy happy-methode focust op de uitkomst, de relatie, de samenwerking en de toekomst. Met de onmiddellijk toepasbare vijf stappen uit dit boek slaag je er in bij elke situatie die je tegenkomt de ultieme win-winuitkomst te bereiken, of beter nog dan win-win eigenlijk, want: happy happy! De happy happy-methode is meer dan een methode; het is een manier van leven die iedereen gelukkiger maakt.

Lars-Johan Åge is hoogleraar aan de Stockholm School of Economics en een van Zwedens populairste sprekers. Zijn specialisatie is onderhandelen. Hij werkt samen met de Zweedse politie en internationale organisaties, zoals het FBI-onderhandelteam.

PX9789047013174

Productspecificaties

Auteur
(7)
Lars-Johan Åge  
Medeauteurs
(23)
Lars-Johan Åge  
Vertaler
(27)
Ereica Weeda  
Originele titel
(29)
Happy happy
Genre
(10)
Gezondheid & Psychologie  
Thema
(64)
Zelfhulp: carrière en succes  
Trefwoorden
(73)
onderhandelen ,   psychologie  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
19/11/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
211mm, 136mm, 21mm
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product