Aan de slag met ACT

Michael Sinclair

€ 17,50
Inclusief btw
Een beknopte kennismaking met de Acceptatie & Commitment Therapie, Sinclair, Michael, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Aan de slag met ACT is een zeer praktisch en voor iedereen toegankelijk zelfhulpboek over deze op mindfulness gebaseerde leidraad voor een meer ontspannen en zinvol leven. In een aantrekkelijke en enthousiaste stijl beschrijven de auteurs stap voor stap de theorie en praktijk van de Acceptatie & Commitment Therapie, een therapeutische methode die de laatste jaren steeds meer toepassing vindt in tal van therapeutische praktijken. Ze maken duidelijk waarom we met ongewilde destructieve gedachten en gevoelens worstelen, en welke stappen je kunt nemen om die een zodanige plaats te geven dat ze ons niet meer in de weg staan. Met behulp van de oefeningen kunnen we meteen aan de slag, en leren we om: â?¢ effectief om te gaan met stress en tegenslagen die onvermijdelijk op ons pad komen â?¢ alternatieven te vinden voor een effectieve levensbenadering â?¢ meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie te ontwikkelen â?¢ en daardoor een aangenaam, zinvol en vervuld leven te leiden. De auteurs zijn gediplomeerde psychologen en bekleden diverse leidinggevende functies. Ze zijn beiden ervaren ACT therapeuten met een uitgebreide praktijk in Londen.
PX9789088401954

Productspecificaties

Auteur
(7)
Michael Sinclair  
Medeauteurs
(23)
Matthew Beadman  
Vertaler
(27)
Martien Janssen  
Originele titel
(29)
The little ATC workbook : an introduction to Acceptance and Commitment Therapy: a mindfulness-based guide for leading a full and meaningful life
Genre
(10)
Gezondheid & Psychologie  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
05/12/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
221mm, 147mm, 13mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product