Kill it with kindness

Shahroo Izadi

€ 18,99
€ 17,85 € 1,14 korting
Inclusief btw
wees aardig voor jezelf en verander je gewoontes voor altijd met de Kindness-methode, Paperback
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Zelfvertrouwen, persoonlijke groei en geluk

Dit boek biedt je een haalbaar en persoonlijk ontwikkelingsplan waar je je aan wilt houden

De Kindness-methode is heel eenvoudig: wees vriendelijk voor jezelf en leer hoe je daarmee je gewoontes voor altijd kunt veranderen. Shahroo Izadi, expert op het gebied van gedragsverandering, helpt je met een stap-voor-stap-plan aan de hand van mindmaps. Je leert onder andere hoe je tegenslagen soepel doorkomt en uiteindelijk zelfs hoe je ze helemaal voorkomt. En dat allemaal door het maken van een paar eenvoudige oefeningen. Je maakt zo eigenlijk een evidence based veranderplan op maat, met Shahroos begeleiding.

Want hoe geweldig zou het zijn om af te vallen en slank te blijven. Of misschien wil je wel meer sporten, en dan niet alleen de eerste paar weken van het jaar. Het maakt niet uit wat je anders wilt, Shahroo Izadi helpt je om voor altijd te veranderen. Dus wees vriendelijk voor jezelf, word je bewust van je gewoontes en leer hoe je die in je voordeel kunt laten werken. Het enige wat je nodig hebt, is de beslissing om jezelf toe te staan je goed te voelen.

Kill it with kindness is een baanbrekend boek over het doorbreken van gewoontes dat zich richt op het vergroten van ons zelfvertrouwen en onze veerkracht, in plaats van onszelf of ons gedrag onderuit te halen.

PX9789022585788
1 Item

Productspecificaties

Auteur
(7)
Shahroo Izadi  
Medeauteurs
(23)
Shahroo Izadi  
Vertaler
(27)
Elisabeth van Borselen  
Originele titel
(29)
The kindness method : changing habits for good
Genre
(10)
Gezondheid & Psychologie  
Thema
(64)
Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding,   Biografie en non-fictieproza,   Omgaan met eetstoornissen,   Psychologie,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies,   Zelfhulp: carrière en s  
Trefwoorden
(73)
afvallen,   alcohol,   compassie,   happines,   happinez,   kill it,   killin' it,   kindness,   kindness-methode,   minder drinken,   mindmaps||  
Fonds
(28)
Boekerij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/06/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 141mm, 20mm
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product