Ik bepaal

Jellie Zuidema-Cazemier

€ 26,95
Inclusief btw
stap voor stap naar mijn juiste gewicht, Zuidema-Cazemier, Jellie, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 26 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 26 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,30.

Wil je meer dan 5 kilo afvallen en zoek je naar een manier om je gewicht blijvend omlaag te brengen? Dan geef je jezelf met dit boek de beste kans van slagen! De meeste afslankboeken bepalen voor jou wat de beste manier is om af te vallen. Natuurlijk hebben de schrijvers van die boeken veel kennis en ervaring in huis. Daarom lukt het ook wel zon dieet een periode vol te houden. Toch val je vaak na een tijdje weer terug in je eigen, oude gewoonten. En stijgt daarbij je gewicht helaas weer. `Maar dit is toch ook een afslankboek, dus wat is dan het verschil?' Het verschil met andere dieetboeken is dat dit boek ervan uit gaat dat lijnen de beste kans van slagen heeft als jijzelf bepaalt wat je verandert en wanneer je dit doet. En dat je dit in kleine stappen doet om blijvend succes te garanderen. Het boek bevat vele mogelijke factoren die een rol spelen bij overgewicht. De opbouw van het boek is zodanig dat jijzelf steeds bepaalt welk onderdeel voor jou van toepassing is, óf je hieraan gaat werken en wanneer je dat doet. Het zit barstensvol duidelijke wetenschappelijke informatie, praktische tips en ervaringen van de schrijfster en lijners. Dit boek helpt jou - Je kennis te vergroten over alles wat invloed heeft op je gewicht - Uit de vele mogelijke oorzaken van overgewicht, die oorzaken te vinden die voor jou van toepassing zijn - Realistische en haalbare doelen te stellen, waardoor je jojo-en voorkomt - Uit te vinden hoe je anders wil eten en hoe je dingen anders wil doen om blijvend af te vallen - Te bepalen of het nu wel de beste tijd is om bepaalde gewoonten te veranderen - Nieuwe gewoonten vol te houden, zodat je afvalt en op gewicht blijft Met dit boek werk je stap voor stap toe naar een blijvend gezond gewicht.
PX9789031383443

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jellie Zuidema-Cazemier  
Medeauteurs
(23)
J. Zuidema-Cazemier  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Lex Dirkse  
Genre
(10)
Gezondheid  
Thema
(64)
Cognitie en cognitieve psychologie,   Diabetes,   Geneeskunde: algemene onderwerpen,   Onderwijsvaardigheden en -technieken  
Trefwoorden
(73)
gewicht,   gezond,   lange termijn,   stap voor stap,   volhouden  
Fonds
(28)
Bohn Stafleu van Loghum  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
23/09/2010
Uitgavejaar
(74)
2010  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
242mm, 168mm, 10mm
Pagina's
(8)
180
Druk
(30)
1
Nieuw product