Voeding & Hormonen

Marjolein Dubbers

€ 14,50
€ 13,63 € 0,87 korting
Inclusief btw
Ontdek de energie om een leven te creëren waar je verliefd op wordt, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

â??Voeding & hormonenâ?? van Marjolein Dubbers is het eerste deel van haar nieuwe serie â??Energieke vrouwenâ??. Hierin legt ze uit dat we meer energie krijgen door de juiste voeding. Niet alleen Marjolein Dubbers is ervan overtuigd dat voeding een cruciale rol speelt als het om onze gezondheid gaat. Ook artsen onderschrijven het belang van gezonde voeding in toenemende mate. Dubbers schreef eerder de boeken â??Het Energieke Vrouwen Voedingskompasâ?? en â??Eet meer energieâ??. In deze nieuwe reeks wordt informatie op thema geselecteerd en overzichtelijk en toegankelijk gepresenteerd. Inclusief een aantal aantrekkelijke recepten.

Marjolein Dubbers is food- en lifestylecoach. Zij heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar het grootste platform in Nederland voor vrouwen op zoek naar vitaliteit en gezondheid.

Marjolein Dubbers is food- en lifestylecoach en auteur. Ze volgt veel trainingen en seminars in binnen- en buitenland op het gebied van voeding, hormonen, gezondheid voor vrouwen, coaching en persoonlijke ontwikkeling.


Ze

PX9789021575704

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marjolein Dubbers  
Medeauteurs
(23)
Marjolein Dubbers  
Genre
(10)
Gezondheid  
Thema
(64)
Dieetkunde en voeding,   Koken voor specifieke diëten en gezondheidsonderwerpen,   Menopauze,   Vermageringskuren en diëten,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Thema doelgroep
(70)
Speciaal bedoeld voor vrouwen of meisjes  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
15/04/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
217mm, 154mm, 17mm
Pagina's
(8)
160
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product