Immuun

Daniel M. Davis

€ 22,95
€ 21,57 € 1,38 korting
Inclusief btw
over de rol van ons afweersysteem bij de bestrijding van ziekten, Davis, Daniel M., Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Het vermogen van ons lichaam om zich te beschermen tegen ziekten is een van de grootste mysteries en wonderen van de natuur. Ons afweersysteem heeft soms hulp nodig, zoals van vaccinaties, maar het blijkt krachtiger dan alle medicijnen die we ooit gemaakt hebben â?? zoals immunotherapie bij kanker nu aantoont. In zijn veelgeprezen boek vertelt Daniel Davis over de wetenschappelijke zoektocht naar de werking van het immuunsysteem â?? en de invloed erop van stress, slaap, leeftijd en gemoedstoestand. Nieuwe inzichten leveren een radicaal andere kijk op geneeskunde en gezondheid. â??Het leest als een geweldig avonturenverhaal.â?? â?? Stephen Fry â??Brengt op briljante wijze het opwindende van wetenschappelijke ontdekkingen over.â?? â?? Bill Bryson â??Dit boeiende boek biedt een authentiek beeld van hoe wetenschap eigenlijk werkt.â?? â?? Martin Rees Door The Times, The Telegraph, New Scientist en Daily Mail uitgekozen tot een van de beste boeken van 2018.
Daniel Davis is hoogleraar immunologie aan de Universiteit van Manchester. Hij ontving meerdere prijzen voor zijn onderzoek en boeken en schreef artikelen voor onder andere Nature, Science en Scientific American.
PX9789057125256

Productspecificaties

Auteur
(7)
Daniel M. Davis  
Medeauteurs
(23)
Daniel M. Davis  
Vertaler
(27)
Ineke Overtoom  
Originele titel
(29)
The beautiful cure : harnessing your body's natural defences
Genre
(10)
Gezondheid  
Fonds
(28)
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
15/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 138mm, 25mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product