Een kleine wereldgeschiedenis in 50 leugens

Natasha Tidd

€ 19,99
Inclusief btw
Tidd, Natasha, Hardcover
Aantal
Nog niet verschenen

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Een wereldgeschiedenis aan de hand van de vijftig meest invloedrijke leugens

Hoe hebben leugens onze geschiedenis beïnvloed? Historicus Natasha Tidd neemt ons mee naar het verleden en biedt ons een nieuw perspectief op de wereldgeschiedenis aan de hand van vijftig grote leugens. Van de verhullingen die leidden tot de ramp in Tsjernobyl en Julius Caesars bedrieglijke pr-machine tot vervalsingen die eeuwenlange conflicten en overheersing veroorzaakten; geen leugen blijft onbesproken.

In Een kleine wereldgeschiedenis in 50 leugens toont Natasha Tidd de invloed van de verborgen geschiedenis en laat ze zien dat de waarheid vaak merkwaardiger is dan de leugen zelf. Ze onderzoekt hoe fictie in feit kan veranderen en werpt een diepgaande blik op hoe historische leugens nog steeds ons leven beïnvloeden. Een origineel geschiedwerk dat je anders laat kijken naar de wereldgeschiedenis zoals we haar kennen.

Natasha Tidd is schrijver, onderzoeker, consultant en historicus gespecialiseerd in onbesproken geschiedenis, mentale gezondheid en gender. Op haar eigen website www.fyeahhistory.com wijdt ze zich aan het opgraven van bijzondere geschiedenisverhalen.

Natasha Tidd is schrijver, onderzoeker, consultant en historicus gespecialiseerd in onbesproken geschiedenis, mentale gezondheid en gender. Op haar eigen website www.fyeahhistory.com wijdt ze zich aan het opgraven van bijzondere geschi

PX9789000387908

Productspecificaties

Auteur
(7)
Natasha Tidd  
Reeks
(12)
Een kleine wereldgeschiedenis  
Trefwoorden
(73)
abraham lincoln,   caesar,   concentratiekamp,   fake news,   heksen,   henry viii,   john mandeville,   julius caesar,   leugens,   leugentje om bestwil|||  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitgavedatum
(32)
23/03/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product