De grootste veldheren uit de geschiedenis

Andrew Roberts

€ 39,99
€ 37,59 € 2,40 korting
Inclusief btw
Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 37 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 37 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,85.

Welke overwinning van Hannibal op het Romeinse leger was de grootste? Hoe kreeg Alexander de Grote het voor elkaar dat zijn troepen bereid waren half Azië te doorkruisen op zoek naar nieuwe gebieden? Wat maakte Attila de Hun zoâ??n geniaal strateeg? Hoe kan het dat Hendrik V bij Agincourt slechts enkele honderden soldaten verloor, terwijl onder de Franse ridders duizenden slachtoffers vielen? Hoe slaagde Hernán Cortés erin met een bijeengeraapt zootje mannen het keizerrijk van de Azteken omver te werpen? Wat zou er zonder Maurits van Nassau van de Hollandse Staten zijn geworden? Hoe misleidde Bernard Montgomery de Duitsers bij de voorbereidingen op Operatie Overlord?
Het antwoord op deze en vele andere fascinerende vragen is te vinden in dit indrukwekkende chronologisch overzicht van de 97 grootste generaals aller tijden, beschreven door gerenommeerde historici uit deze tijd. Van Ramses II tot Julius Caesar, van Karel de Grote tot Jeanne dâ??Arc en van Robert E. Lee tot Erwin Rommel, allemaal komen ze aan bod. De biografieën in het rijk geïllustreerde boek â??De grootste veldheren uit geschiedenisâ?? onder redactie van Andrew Roberts worden aangevuld met een beschrijving van hun bekendste veldslag en een kaart.

PX9789401917261

Productspecificaties

Auteur
(7)
Andrew Roberts  
Originele titel
(29)
The art of war
Genre
(10)
Biografieën - geschiedenis & politiek  
Thema
(64)
Algemene en wereldgeschiedenis,   Biografie: historisch, politiek en militair,   Militaire geschiedenis  
Fonds
(28)
Omniboek  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
17/12/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
236mm, 162mm, 62mm
Pagina's
(8)
1184
Druk
(30)
1
Nieuw product