Hoe je Kim Jong-un wordt

Jung Pak

€ 22,50
€ 21,15 € 1,35 korting
Inclusief btw
een voormalige CIA-medewerkster beschrijft Noord-Korea's raadselachtige leider, Pak, Jung H., Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Toen Kim Jong-un in 2011 zijn vader en zijn grootvader opvolgde als leider van Noord-Korea voorspelde menigeen dat de twintiger vanwege zijn gebrek aan leiderschapservaring snel opzij zou worden gezet door oudere partijbonzen. Al snel werd duidelijk dat Kim de onbetwiste leider was; hij bracht de VS en de regio regelmatig tot wanhoop. Voormalig CIA-analiste Jung H. Pak was vanaf het begin van Kims heerschappij betrokken bij het Amerikaanse beleid inzake Noord-Korea. In dit meesterlijke boek verklaart ze Kims onstuitbare opkomst op het wereldtoneel, van de gewelddadige zuiveringen in eigen land tot de diplomatieke stappen die leidden tot de historische â?? en nog steeds bizarre â?? ontmoetingen met president Trump. Terwijl de nucleaire spanningen nog steeds toenemen, is Hoe je Kim Jong-un wordt de eerste gezaghebbende biografie van de raadselachtige man met het merkwaardige kapsel, die vanaf zijn eerste dagen als â??grote Kameraadâ?? een onuitwisbaar stempel op de wereldgeschiedenis heeft gezet.
Jung H. Pak is een voormalig CIA-analiste. Met haar briljante Brookings Institution essay â??The Education of Kim Jong-unâ?? vestigde ze haar naam als onbetwiste Noord-Korea-autoriteit.
â??Op deskundige en behoedzame wijze heeft Jung H. Pak haar ervaring als inlichtingenanalist benut en het is haar gelukt door te dringen tot het ondoorzichtige Noord-Korea. (...) Een belangrijk boek, zowel voor de professionele deskundige als voor mensen die snel inzicht willen krijgen in het â??heremietenkoninkrijkâ? en zijn raadselachtige leider.â?? James Clapper, voormalig directeur National Intelligence
â??Dit goed geschreven, weloverwogen en objectieve boek biedt een belangrijke visie op een raadselachtige leider. Afgezien van een supergeheime CIA-briefing kun je niets beters krijgen dan dit.â?? Sue Mi Terry, voormalig directeur Korea bij de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad
PX9789044641066

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jung Pak  
Medeauteurs
(23)
Jung Pak  
Originele titel
(29)
Becoming Kim Jong-Un : a former CIA officer's insights into North Korea's enigmatic young dictator
Genre
(10)
Geschiedenis & Politiek  
Thema
(64)
Biografie: algemeen,   Biografie: historisch, politiek en militair  
Fonds
(28)
Prometheus  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
214mm, 137mm, 33mm
Pagina's
(8)
304
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product