Migratie

Robin Cohen

€ 27,00
Inclusief btw
Hoe de mensheid zich over de wereld heeft verspreid, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 27 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 27 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,35.

Al vanaf het begin van de menselijke geschiedenis, zijn we in beweging. Door het nomadisch bestaan van de eerste volkeren, maar ook door natuurrampen, klimaatverandering, oorlog en hongersnood hebben mensen zich over de hele wereld verspreid.

Migratie is dus al zo oud als de weg naar Rome. Waarom vertrekken migranten? Waar gaan ze naartoe, in welke aantallen en om welke redenen? En waarom is het nu zo politiek gevoelig? Al deze vragen worden beantwoord in dit gezaghebbende boek van een van de meest toonaangevende migratiewetenschappers van Groot-Brittannië.

Het boek behandelt de lange geschiedenis van migratie en geeft context en kleur aan een van de meest urgente kwesties van onze tijd. De tekst is aangevuld met een reeks levendige kaarten, foto's en krachtige
grafische afbeeldingen.

Robin Cohen is emeritus hoogleraar ontwikkelingsstudies aan de Universiteit van Oxford en voormalig directeur van het International Migration Institute. Hij bekleedde wetenschappelijke functies terwijl hij onderzoek deed in o.a. Nigeria, Zuid-Afrika en Am
PX9789059569829

Productspecificaties

Auteur
(7)
Robin Cohen  
Medeauteurs
(23)
Robin Cohen  
Originele titel
(29)
Migration : the movement of human kind from prehistory to the present
Genre
(10)
Geschiedenis & Politiek  
Fonds
(28)
Fontaine Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
15/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
245mm, 192mm, 22mm
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product