CIE 'Spin in het web' GLB

Gerard Mak

€ 39,95
€ 37,55 € 2,40 korting
Inclusief btw
achter de schermen van Nederlands geheimzinnigste Inlichtingendienst in strijd met de onderwereld, Mak, Gerard, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 37 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 37 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,85.

Voor veel mensen is het werk van de Criminele Inlichtingen Eenheid een onbekend terrein. Doordat er allerlei ideeën en beelden zijn over het specialistische werk van de CIE, die binnen de politieorganisatie als een bijna zelfstandige afdeling opereert, blijft er altijd iets geheimzinnigs rond deze eenheid hangen. Een inlichtingendienst die vaak heimelijk en gesloten te werk gaat. En dat is bijzonder, want hoewel de CIE geregeld in het nieuws is geweest en in de meest spraakmakende zaken tekst en uitleg heeft moeten geven, blijft die zweem van geheimzinnigheid rond zijn werk bestaan. In dit boek neemt de auteur u mee in de vraagstukken waarmee deze eenheid wordt geconfronteerd en zal daarmee inzicht verschaffen in het werk van de Criminele Inlichtingen Eenheid. Hij belicht de vele facetten van het CIE-werk zoals die van de Chinese triades, de onderling strijdende motorgangs, de Turkse maffia, de kroongetuige en de vele liquidaties binnen de Nederlandse netwerken. De auteur geeft u letterlijk een kijkje achter de schermen.

PX9789463381079

Productspecificaties

Auteur
(7)
Gerard Mak  
Medeauteurs
(23)
Gerard Mak  
Fonds
(28)
Aspekt B.V., Uitgeverij  
Uitgavedatum
(32)
22/11/2016
Uitgavejaar
(74)
2016  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
778
Druk
(30)
1
Nieuw product