Het yoga dieet

Dhroeh Nankoe

€ 15,00
Inclusief btw
Eten met liefde voor jezelf en de natuur, Nankoe, Dhroeh, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Licht, gezond, vers, biologisch, zacht, natuurlijk en vegetarisch voor een mooie balans tussen mens en natuur Geluksgevoel en liefde zijn van essentieel belang voor een gezond leven, zij hebben dezelfde energie-vibratie als prana, de energie die ons leven geeft. Deze kan worden aangevuld door gezonde en natuurlijke voeding die in balans is met jezelf en de natuur. Om een goede balans tussen lichaam, geest en ziel te bereiken is een sattvisch voedingspatroon aan te raden: Het yoga dieet dat licht en natuurlijk is. In dit boek wordt een bijzondere, moderne interpretatie gegeven van de klassieke voedingsstijl die duizenden jaren geleden door de yogiâ??s werd gebruikt. â?¢ Met een simpele, heldere uitleg over de achtergrond van het yoga dieet â?¢ Volop inspiratie voor vegetarische recepten â?¢ Tips om het sattvische voedingspatroon in de huidige tijd toe te passen Dhroeh Nankoe is zanger en componist van Indiase muziek en muziekdocent. Hij is ervaren en kundig op het gebied van mantraâ??s, Vedische teksten, yoga, meditatie en Sattvische voeding. www.dhroehnankoe.nl Janayitri Brahmanda is therapeut, life(style) coach en schrijver. Haar recepten en Yoga Lifestyle-tips vind je op Instagram (@janayitribrahmanda) of in haar blog op www.janayitribrahmanda.com.
PX9789088402289

Productspecificaties

Auteur
(7)
Dhroeh Nankoe  
Medeauteurs
(23)
Janayitri Brahmanda  
Genre
(10)
Vegetarisch  
Thema
(64)
Gezond koken en koken met natuurlijke producten,   Organisch eten / organisch koken,   Vegetarische keuken,   Yoga (als filosofie)  
Fonds
(28)
Uitgeverij Panta Rhei  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
22/04/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
178mm, 176mm, 16mm
Pagina's
(8)
152
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product