Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love (Nederlandstalige editie)

Yotam Ottolenghi

€ 24,99
€ 23,49 € 1,50 korting
Inclusief btw
Simpele recepten voor elke dag, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 2 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Dit boek gaat over koken voor onszelf en voor onze gezinnen met minder stress en minder gedoe, maar mét de 'wow-factor' van een Ottolenghi-maaltijd. Het geeft je ruimte om je eigen aantekeningen te maken om jouw ultieme variatie op de recepten te bewaren voor later. Dit is de OTK-manier om iedere dag heerlijk en stressvrij te eten.

Of ze nu nieuwe recepten bedenken of thuis voor zichzelf koken, het Ottolenghi Test Keuken-team doet wat we allemaal doen: ze plunderen hun keukens. Maar dan toveren ze alles wat ze vinden om tot toegankelijke, geruststellende creaties met een 'Ottolenghi'-twist.
Voor de eerste keer verwelkomt het Test Keuken-team ons in hun creatieve ruimte. Hun gerechten bevatten alle smaak en originaliteit die we van Ottolenghi verwachten, maar bieden meer flexibiliteit om ze eigen te maken, met behulp van wat we al in onze keukenkasten kunnen vinden. Shelf love is de ultieme gids voor romige dromerige hummus, een eenpansroute naar geconfituurde tandoorikikkererwten en een tomatensalade zoals je die nog nooit gegeten hebt.

Yotam Ottolenghi (Author)
Yotam Ottolenghi is de restaurateur en chef-kok van de vier in Londen gevestigde Ottolenghi-deli's, evenals de NOPI- en ROVI-restaurants. Hij is de auteur van acht bestsellers en meermaals bekroonde kookboeken.
PX9789464040883

Productspecificaties

Auteur
(7)
Yotam Ottolenghi  
Medeauteurs
(23)
Noor Murad  
Vertaler
(27)
Hennie Franssen-Seebregts  
Reeks
(12)
Ottolenghi test kitchen  
Originele titel
(29)
OTK - Shelf love
Genre
(10)
Koken  
Thema
(64)
Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks,   Snel en makkelijk koken,   Vegetarische keuken  
Thema locatie
(67)
Midden-Oosten  
Fonds
(28)
Fontaine Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
30/09/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
246mm, 178mm, 22mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product