Glacerie.

Hidde de Brabander

€ 42,50
€ 39,95 € 2,55 korting
Inclusief btw
Geuren, kleuren, smaken en texturen. Het ultieme handboek voor ijs., Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 39 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 39 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,95.

In 'Glacerie.', de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de historie en basis van ijs. De bereidingswijzen voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen stap-voor-stap aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.

Net als in voorgangers 'Patisserie.' en 'Chocolaterie.' laat Hidde als geen ander zien dat vakkennis, prachtige fotografie door Remko Kraaijeveld en glasheldere recepturen net zo goed samengaan als ei, bloem en suiker.

Dit magnum opus over zomerse heerlijkheden is onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die de kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen.

â??Het vakmanschap en de veelzijdigheid van Hidde staan garant voor nieuwe ideeën.â? - Jacques Vos, oud manager IJscentrum

â??Het is ongelofelijk knap dat Hidde de complexiteit van ijs toegankelijk maakt voor professionals én hobbykoksâ? - Caroline Kooij, SVH Meesterijsbereider

Over Hidde de Brabander
Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij heeft als chef-patissier voor meerdere sterrenrestaurants gewerkt. Daarnaast volgde hij de opleiding tot Gespecialiseerd IJsbereider aan het IJscentrum, het Nederlandse opleidingsinstituut voor ambachtelijke ijsbereiders, waarvan hij sinds 2020 ook manager is.

PX9789021576695

Productspecificaties

Auteur
(7)
Hidde de Brabander  
Genre
(10)
Koken  
Thema
(64)
Bakken, brood en gebak,   Gerechten en gangen: desserts,   Koken: conserveren en invriezen,   Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
02/03/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
277mm, 201mm, 27mm
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product