Het Pegan dieet

Mark Hyman

€ 18,99
€ 17,85 € 1,14 korting
Inclusief btw
De 21 basisprincipes van het nieuwe pegan dieet – paleo + vegan = pegan, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Het beste uit twee werelden voor een gezonde levensstijl

New York Times-bestsellerauteur Mark Hyman presenteert Het Pegan dieet. 'Pegan' is een combinatie van het paleo- en het vegan-dieet, waarin plantaardig en onbewerkt voedsel centraal staat.

In dit boek legt Mark Hyman uit hoe je de beste aspecten van het paleo-dieet (goede vetten, beperkte geraffineerde koolhydraten, beperkte suikers) kunt combineren met het vegan-dieet (heel veel verse en gezonde groenten). Zo krijg je een heerlijk dieet dat niet alleen goed is voor je hersenen en je lichaam, maar ook beter voor de planeet – zonder dat je vlees, vis en zuivel helemaal af hoeft te zweren.

En met 30 recepten biedt Het Pegan dieet een uitgebalanceerde en makkelijk te volgen methode, die je zal helpen om fit, gezond, gefocust en gelukkig te worden en te blijven – een leven lang.

Mark Hyman is arts, dertienvoudig #1 New York Times-bestsellerauteur en een internationaal bekende voorvechter van een gezonde levensstijl. Hij is onder andere hoofd strategie en innovatie van het Cleveland Clinic Center for Functional Medicine en medisch editor voor de Huffington Post. Hij is tevens een veelgevraagde gast in vele tv-shows in de Verenigde Staten, zoals CBS This Morning, Good Morning America, CNN Tonight en The Dr. Oz Show. Ook is hij host van het een van de bekendste medische podcasts: The Doctor's Farmacy.

'Lees dit boek om te leren hoe voeding ook een medicijn kan zijn. Dr. Mark Hyman laat je als geen ander zien wat je moet eten om jezelf beter te voelen en hoe je tegelijkertijd je voedingspatroon van de grond af opnieuw
op kunt te bouwen!' − Dave Asprey, auteur van The Bulletproof Diet

Mark Hyman is arts, dertienvoudig #1 New York Times-bestsellerauteur en een internationaal bekende voorvechter van een gezonde levensstijl. Hij is onder andere hoofd strategie en innovatie van het Cleveland Clinic Center for Functional Medicine en medisch
PX9789000380374

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mark Hyman  
Genre
(10)
Dieetboeken  
Thema
(64)
Fitness en dieet,   Gezond koken en koken met natuurlijke producten,   Veganistische keuken,   Vermageringskuren en diëten  
Trefwoorden
(73)
afvallen,   dieet,   paleo,   pegan,   pegandieet,   vegan  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
04/01/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 136mm, 22mm
Pagina's
(8)
272
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product