Bakken met zuurdesem

Bryan Ford

€ 22,50
€ 21,15 € 1,35 korting
Inclusief btw
Technieken en creatieve broodrecepten uit de wereldkeuken, Ford, Bryan, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Leer hoe je zelf thuis heerlijke, creatieve zuurdesembroden bakt. Niets heerlijker dan een huis waarin de geur van zelfgebakken brood zich verspreidt. Maar hoe begin je eraan? In Bakken met zuurdesem legt Bryan Ford je haarfijn uit hoe je met je zelfgemaakte zuurdesemstarter kunt bakken. En dan is het aan jou en je handen, want hoe meer je het in de vingers krijgt, hoe fijner je het zult vinden om je eigen zuurdesembrood te bakken. En nee, het resultaat hoeft er niet perfect uit te zien. Het hoeft ook niet altijd het traditionele rustieke brood te zijn. Met zuurdesem kun je evengoed creatief te werk gaan. Bak je eigen volkorenbrood, ciabatta, bagels, pizza, focaccia, kaasbroodjes� en geniet van het broodbakken en het resultaat. In Bakken met zuurdesem vind je: � alles wat je moet weten om je desemstarter aan de praat te krijgen � gedetailleerde stap-voor-stapinstructies voor alle meng-, rijs- en baktechnieken � originele broodrecepten geïnspireerd op de wereldkeuken Bakker en instagrammer Bryan Ford (artisanbryan.com; @artisanbryan) weet met zijn uitnodigende, niet-traditionele benadering iedereen enthousiast te maken om thuis brood te bakken. Zijn Hondurese roots, zijn passie voor de Latijns- Amerikaanse cultuur en zijn jeugd in New Orleans vormen daarbij een bron van inspiratie.
PX9789022337769

Productspecificaties

Auteur
(7)
Bryan Ford  
Originele titel
(29)
New world sourdough : artisan techniques for creative homemade fermented breads : with recipes for birote, bagels, pan de coco, beignets & more
Genre
(10)
Eten en drinken  
Fonds
(28)
Manteau  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
03/02/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
262mm, 222mm, 18mm
Pagina's
(8)
160
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product