Slank en gezond met intervalvasten

Pepe PESCHEL

€ 19,95
Inclusief btw
Ontdek hoe periodiek vasten werkt en hoe je het volhoudt - met 50 eenvoudige powerrecepten, Wiedemann, Christina, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Uren tellen in plaats van calorieën! Omdat we tegenwoordig altijd en overal kunnen eten, is het moeilijker geworden om slank en gezond te blijven. We consumeren te veel en doen te weinig aan lichaamsbeweging, met overgewicht tot gevolg. En dat kan leiden tot ziekten en klachten zoals artrose, hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Intervalvasten of intermittent fasting kan een oplossing bieden. Eten met tussenpozen geeft het lichaam de kans om te rusten. Zo'n eetpatroon zet letterlijk een verjongingsprogramma voor de lichaamscellen in gang, dat het lichaam ontlast en het herstel ervan stimuleert. Dit maakt dat periodiek vasten helpt tegen diabetes, goed is voor het humeur en brein, een evenwichtige darmflora stimuleert, gezond is voor het hart en overgewicht tegengaat. Vasten kan met tussenpozen van uren of dagen, zodat het voor iedereen gemakkelijk toepasbaar is. Kortom, in combinatie met voldoende lichaamsbeweging is intervalvasten dé wonderformule voor een slank en gezond lichaam!
PX9789044756241

Productspecificaties

Auteur
(7)
Pepe PESCHEL  
Medeauteurs
(23)
Pepe PESCHEL  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Von Miller, Pia  
Originele titel
(29)
Intervallfasten für Berufstätige
Genre
(10)
Eten en drinken  
Thema
(64)
Koken voor specifieke diëten en gezondheidsonderwerpen,   Vermageringskuren en diëten  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
20/02/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Gewicht
(1)
574
Volume
(2)
221802
Pagina's
(8)
144
Druk
(30)
1
Nieuw product