Het stoere mannen dieet

Alex Maas

€ 20,00
Inclusief btw
Maas, Alex, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Het Stoere Mannen Dieet is voor elke man die in 8 weken wilt afvallen of aankomen. In Het Stoere Mannen Dieet loop ik je door mijn verhaal en vertel ik je over mijn ervaringen met de weg naar een fit lichaam. Ga aan de slag met mijn 8-wekendieet. Naast uitgeschreven voedings- en trainingsschemaâ??s waar jij niet meer bij hoeft na te denken, staat dit boek ook vol informatie over de verschillende methodes en technieken waarmee je kunt afvallen of aankomen. Ik maak diëten makkelijk én lekker. Nog nooit is er zo eerlijk gesproken over onderwerpen als anabolen, waarbij ook doctoren uitvoerig aan het woord komen. Je krijgt een kijkje achter de schermen en vele (mannelijke) taboes, waaronder puistjes en flirten met vrouwen, worden bespreekbaar gemaakt. De kracht van mijn boek zit â??m in de aanpak, de eerlijkheid en openheid in wat wij mannen nu echt belangrijk vinden. Je zal jezelf herkennen en tegelijkertijd meer uit jezelf willen halen. Succes!
Alex Maas is personal trainer en bekend van reality-tv op de Nederlandse televisie. Hij heeft in 2019 als winnaar uitgeroepen van het programma WFL Boxing Influencers. Op 21 mei lanceert Alex zijn eerste boek genaamd Het Stoere Mannen Dieet.
PX9789082844535

Productspecificaties

Auteur
(7)
Alex Maas  
Medeauteurs
(23)
Alex Maas  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Mulder, Jim  
Genre
(10)
Eten en drinken  
Fonds
(28)
MKBM Publishing  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
21/05/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
240mm, 170mm, 20mm
Druk
(30)
1
Nieuw product