Diabeet

Thomas van de Water

€ 15,00
€ 14,10 € 0,90 korting
Inclusief btw
receptenboek, Van de Water, Thomas, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Naar schatting vijf procent van de bevolking heeft diabetes. Bovendien stijgt het aantal patiënten met suikerziekte sterk, onder meer door onze sedentaire levensstijl en ongezonde eetgewoonten. Als diabetes-patiënt moet je ernaar streven je bloedsuikerspiegel zo constant mogelijk te houden en dat kan door gezond en gevarieerd te eten. Dat iemand met diabetes ook van lekker eten kan genieten bewijst de auteur met dit diabetes-kookboek.
Diabeet is een boek vol lekkere recepten. Van een eenvoudige soep over een smakelijk belegde boterham tot een feestelijke maaltijd of een heerlijk dessert. Allemaal goed voor diabeten én niet-diabeten. Alle gecheckt en gedubbelcheckt door Marianne en Iris, twee diëtistes die ook de voedingswaarden hebben berekend. Gerechten met als rode draad: evenwicht. Een evenwicht tussen groenten, fruit, vis, vlees, koolhydraten... En bovenal een evenwicht tussen gezond eten en genieten.

Thomas Van de Water is fotograaf, leraar fotografie, food-blogger en vooral een bon vivant, smulpaap, lekkerbek... Wat velen echter niet weten, is dat Thomas ook diabeet is. En wat velen ook niet weten: het een hoeft het ander niet uit te sluiten.
PX9789022329504

Productspecificaties

Auteur
(7)
Thomas van de Water  
Medeauteurs
(23)
Thomas van de Water  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Elke van Oevelen  
Genre
(10)
Eten en drinken  
Thema
(64)
Diabetes,   Koken voor specifieke diëten en gezondheidsonderwerpen,   Kookkunst / eten en drinken etc,   Omgaan met diabetes,   Vermageringskuren en diëten  
Fonds
(28)
Manteau  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
13/03/2014
Uitgavejaar
(74)
2014  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
249, 202, 24
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Nieuw product