Het Dukan Dieet op zak

Pierre Dukan

€ 9,95
€ 9,35 € 0,60 korting
Inclusief btw
karaktertje, Paperback
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Het Dukan Dieet - ontwikkeld door de Franse arts Pierre Dukan - verovert de wereld, én Nederland! Dit succesdieet zonder valkuilen wordt nog leuker en lekkerder en vooral makkelijker om te volgen met het nieuwe boek Het Dukan Dieet op zak

Het Dukan Dieet op zak is niet alleen voor diegenen die het dieet al kennen, maar biedt ook een snelle kennismaking met dit populaire dieet. Het is een handzaam boekje (8 x 12 cm - h x b)om altijd bij je te hebben. In de handtas of jaszak. Het kan geraadpleegd worden tijdens het boodschappen doen, in een restaurant of gewoon om nog eens na te lezen hoe het ook al weer allemaal zit.


Het Dukan Dieet - de uitgangspunten
Bij het Dukan Dieet draait alles om een slim 4-stappenplan waarbij gewichtsverlies én stabilisatie van het gewicht centraal staan.

Fase 1: 5-10 dagen lang eet je alleen zuivere eiwitten in de vorm van mager vlees, vis en magere zuivel, aangevuld met haverzemelen. Je verliest 3-5 kilo.

Fase 2: Naast de eiwitten uit de eerste fase zijn nu ook groenten (om de dag) toegestaan. Je verliest in deze fase gemiddeld 1 kilo per week en je houdt dit vol tot je je streefgewicht bereikt hebt.

Fase 3: Stabilisatie! Fruit, kaas, brood en pasta mogen weer gegeten worden. Je houdt deze fase 10 dagen per verloren kilo vol.

Fase 4: Het dieet is volbracht! Zes dagen per week eet je wat je wilt.
Op dag 7 volg je fase 1. Zo blijf je perfect op gewicht!

PX9789045200415

Productspecificaties

Auteur
(7)
Pierre Dukan  
Medeauteurs
(23)
Vitataal  
Vertaler
(27)
Ingrid Buthhod  
Genre
(10)
Eten en drinken  
Thema
(64)
Fitness en dieet,   Vermageringskuren en diëten  
Fonds
(28)
Karakter Uitgevers NF-VERT  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
05/07/2011
Uitgavejaar
(74)
2011  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
119, 82, 15
Druk
(30)
1
Nieuw product