Effectief thuiswerken en online vergaderen

Victor Peters

€ 24,99
Inclusief btw
Leer slim en effectief werken met Teams, Zoom, Meet en nog veel meer, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extraâ??s.

Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, Skype... Het zijn maar enkele van de vele oplossingen die we gebruiken om te werken vanuit huis en in contact te blijven met collegaâ??s, vrienden, familie en geliefden. Elk programma heeft zo zijn eigen functies, eigenaardigheden en interessante mogelijkheden ten aanzien van functionaliteit en beveiliging.

Dit praktische boekje behandelt een groot aantal populaire programma's voor videovergaderen en online samenwerken. Het is geschreven vanuit de praktijk en gelardeerd met tips om thuiswerken nog efficiënter te maken, zodat er meer tijd overblijft voor de leuke kanten van de nieuwe manier van werken. Daarnaast leer je ook aanvullende programmaâ??s en hulpmiddelen voor thuiswerken kennen, en is er veel aandacht voor het belang van een goede werkomgeving alsmede fysieke en mentale gesteldheid.

Trefwoorden: thuiswerken zoom meet teams online vergaderen corona victor peters handleiding

PX9789463561952

Productspecificaties

Auteur
(7)
Victor Peters  
Genre
(10)
Computers & informatica  
Thema
(64)
Kantoor en werkplek,   Kantoorsystemen en apparatuur,   Samenwerkinggsoftware, groepssoftware  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
22/04/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
236mm, 157mm, 16mm
Pagina's
(8)
160
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product