Cybersecurity voor Dummies

Joseph Steinberg

€ 32,99
€ 31,01 € 1,98 korting
Inclusief btw
Steinberg, Joseph, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 31 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 31 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,55.

Als de bescherming van je bedrijf of gezin tegen cyberbedreigingen op jouw takenlijstje staat, dan kun je met Cybersecurity voor Dummies kennismaken met de basisprincipes van cybersecurity! Je leest welke bedreigingen er zijn en hoe je deze bedreigingen kunt herkennen, je ertegen kunt beschermen, ze kunt detecteren en hoe je reageert op deze bedreigingen, maar ook hoe je de schade kunt herstellen als je beveiliging is doorbroken.
Cybersecurity is de bescherming tegen ongeoorloofd of crimineel gebruik van elektronische gegevens en de zorg voor het waarborgen van de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van informatie. Cybersecurity betekent dat een persoon of organisatie zich heeft beschermd tegen aanvallen van cybercriminelen en andere online schurken en ervoor heeft gezorgd dat die persoon of organisatie in staat is om zich te herstellen van een aanval.
Joseph Steinberg is adviseur op het gebied van cybersecurity en nieuwe technologieën. Hij gaf meer dan twee decennia leiding aan bedrijven binnen de informatiebeveiligingssector, is auteur van de officiële studiegids die veel CISO's hanteren voor certificeringsexamens en staat wereldwijd bekend als een van de top drie van cybersecuritybeïnvloeders. Zijn met cybersecurity gerelateerde uitvindingen worden in meer dan 150 Amerikaanse octrooiaanvragen genoemd.
PX9789045356600

Productspecificaties

Auteur
(7)
Joseph Steinberg  
Medeauteurs
(23)
Joseph Steinberg  
Originele titel
(29)
Cybersecurity for dummies
Genre
(10)
Computer & Tablet  
Thema
(64)
Online veiligheid en gedrag  
Fonds
(28)
Voor Dummies  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
01/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
240mm, 170mm, 21mm
Pagina's
(8)
384
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product