Vergroot je charisma

Petra Stienen

€ 24,99
€ 23,49 € 1,50 korting
Inclusief btw
& krijg meer aandacht voor je verhaal, Winkelhuis, Maximiliaan, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Je bent trots als een pauw op je organisatie, je nieuwe product of je plan voor een betere wereld. Je wilt er graag over vertellen. Op een podium, in de media of aan collega´s. Dankzij dit boek durf je dat vol vertrouwen te doen. Want je bent er inmiddels van overtuigd dat je met meer charisma meer aandacht krijgt voor de inhoud van je verhaal. Je hebt ook ontdekt dat charisma iets is dat je kunt ontwikkelen en vergroten.
Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis begeleiden al vele jaren beginnende en ervaren sprekers in het bedrijfsleven, bij de overheid, in de politiek en bij maatschappelijke organisaties. Maak ook kennis met hun verfrissende aanpak. Ontdek hoe je authentieker, speelser en met meer gevoel je verhaal overtuigend kunt neerzetten.
Vergroot je charisma is een inspirerende gids, met veel praktijkvoorbeelden, tests en tips, die je helpt jezelf te laten zien, daarvan te genieten en anderen te raken met je verhaal.

Petra Stienen is publicist, zelfstandig adviseur en arabist. Haar kracht ligt in het verbinden van mensen op basis van hun eigen verhalen en drijfveren. Bij Nieuw Amsterdam verschenen Dromen van een Arabische lente, Het andere Arabische gelui

PX9789046826119

Productspecificaties

Auteur
(7)
Petra Stienen  
Medeauteurs
(23)
Maximiliaan Winkelhuis  
Genre
(10)
Human Resources  
Thema
(64)
Softskills en omgaan met andere mensen  
Trefwoorden
(73)
persoonlijke ontwikkeling,   zelfhulp  
Fonds
(28)
Nieuw Amsterdam  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
06/09/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
241mm, 170mm, 17mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product