Solo

Rebecca Seal

€ 22,99
€ 21,61 € 1,38 korting
Inclusief btw
Werken als zelfstandige (zonder gek te worden), Seal, Rebecca, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

In â??Soloâ?? schrijft Rebecca Seal over de aantrekkelijke kanten die het werken als zelfstandige heeft: je bent eigen baas, deelt zelf je uren in en bouwt aan je eigen onderneming. Toch kan het 'solo'-bestaan soms best eenzaam voelen. Omdat je letterlijk alleen zit, maar ook omdat je in je eentje beslissingen moet nemen over allerlei zaken waar mensen in loondienst zich niet mee bezig hoeven te houden. Hoe kom je bijvoorbeeld aan voldoende opdrachten? Hoe zorg je voor focus en concentratie? Hoe richt je je werkplek in? Hoe zorg je ervoor dat je niet te veel uren maakt? Hoe bouw je aan je netwerk?

Rebecca Seal werkt al jaren als freelancer en deelt in â??Soloâ?? de lessen die ze zelf met vallen en opstaan leerde, onderbouwd met de recentste inzichten uit de psychologie en de hersenwetenschappen. Zo krijg je meer overzicht, ervaar je minder stress en haal je meer plezier uit je zelfstandige bestaan.

Rebecca Seal is een Britse journalist, tv-presentator en auteur. Ze schreef onder meer voor The Financial Times, The Guardian, Glamour, Red en The Observer. Ook schreef ze een aantal kookboeken en is ze een van de presentatoren van he

PX9789047014010

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rebecca Seal  
Vertaler
(27)
Mijke Hadewey van Leersum  
Originele titel
(29)
Solo : how to work alone (and not lose your mind)
Genre
(10)
Economie & bedrijfskunde  
Thema
(64)
Kantoor en werkplek,   Ondernemerschap,   Zelfhulp: carrière en succes  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
28/04/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
212mm, 137mm, 28mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product