The Hard Thing about Hard Things

Ben Horowitz

€ 24,99
Inclusief btw
Ondernemen zonder enig houvast, Tosca Weijers, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

In â??The Hard Thing About Hard Thingsâ?? windt Ben Horowitz er geen doekjes om: het ondernemerspad gaat niet over rozen. Zo vaak als mensen het starten van een bedrijf ophemelen, zo zelden zijn ze eerlijk over hoe moeilijk het is er een te runnen. Horowitz, medeoprichter van Andreessen Horowitz en een van Silicon Valleyâ??s meest gerespecteerde en ervaren ondernemers, schetst de rauwe werkelijkheid waarmee leiders iedere dag geconfronteerd worden. Hij deelt in â??The Hard Thing About Hard Thingsâ?? de inzichten die hij heeft verworven met het investeren in, toezicht houden op, en opstarten, managen en (ver)kopen van technologiebedrijven. Met praktische en eerlijke adviezen â?? of het nou gaat om vrienden ontslaan, personeel bij de concurrent weghalen, het cultiveren en behouden van een CEO-mentaliteit of weten wanneer je je slag moet slaan. Alles wat ze je niet op de businessschools vertellen!
Ben Horowitz is ondernemer, blogger, auteur en met Marc Andreessen oprichter van de durfkapitaalfirma Andreessen Horowitz.
PX9789047014683

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ben Horowitz  
Originele titel
(29)
The hard thing about hard things
Genre
(10)
Business & management  
Thema
(64)
Bedrijfsmanagement,   Kleine bedrijven en zelfstandigen,   Management: leiderschap en motivatie  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
08/12/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
232mm, 151mm, 29mm
Pagina's
(8)
320
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product